Ιούλιος, 2023

2023Παρ14Ιουλ09:0012:15ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΜάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (SMLCA14)Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας09:00 - 12:15 3.1 - AIΘΟΥΣΑ Η/Υ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΕΠΑ, ΛΑΡΝΑΚΑ, Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 100, 6052 Λάρνακα. Δείτε την τοποθεσία στο Google Maps. Διοργανωτής: Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου Τύπος προγράμματος:Δωρεάν Προγράμματα Ψηφιακών Δεξιοτήτων για όλους

Πληροφορίες Προγράμματος

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατέχουν σημαντικό κομμάτι στον ευρύτερο τομέα του Digital Marketing και απαιτούν ειδικές γνώσεις για το σωστό και αποτελεσματικό χειρισμό τους. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, τα Social Media αποτελούν ένα πεδίο για εξειδίκευση και συνεχή απόκτηση δεξιοτήτων.

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν αλλάξει τον τρόπο που παραδοσιακά λειτουργούσαν οι επιχειρήσεις, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν άποψη και να την εκφράζουν. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ενισχύουν την αλληλεπίδραση του πελάτη με την επιχείρηση και του δίνουν την ευκαιρία δημιουργίας σχέσης και δικτύωσης τόσο με την επιχείρηση, όσο και με τους καταναλωτές. Τα στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Marketing και τις Πωλήσεις έχουν μπροστά τους ένα νέο κόσμο και νέα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Στόχοι:

Με το τέλος του Προγράμματος, οι συμμετέχοντες να έχουν κατανοήσει:

– τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

– τις πιο χρήσιμες λειτουργείες των πιο γνωστών Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

– τη δυνατότητα να κτίσουν σχέσεις διαρκείας μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

– τους τρόπους διαχείρισης αρνητικών σχολίων και ενίσχυσης της μάρκας τους.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους/όσες δραστηριοποιούνται σε επαγγελματικούς τομείς στους οποίους απαιτείται η χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στις δραστηριότητες τους.

Σημαντική Σημείωση: Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό σε άτομα που το έχουν ήδη παρακολουθήσει και ολοκληρώσει.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δωρεάν

Διάρκεια Προγράμματος

15 ώρες: Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από 14/07/2023 μέχρι τις 28/07/2023 (9:00 – 12:15).

Υπεύθυνος Προγράμματος

Χρίστος Τσίτσιος Καπετάνιος, Τηλ. 22806142, Email: ccapetanios@kepa.mlsi.gov.cy

Διοργανωτής

Κέντρο Παραγωγικότητας ΚύπρουΤηλ.: 22806000, Φαξ: 22376872, Εmail: info@kepa.mlsi.gov.cy Λεωφόρος Καλλιπόλεως 77, 2100 Αγλαντζιά Λευκωσία, Κύπρος

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν επιτρέπονται εγγραφές σε αυτό το πρόγραμμα αυτήν την στιγμή

Χρηματοδότηση

Το πρόγραμμα κατάρτισης υλοποιείται από το Κέντρο Παραγωγικότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, και χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.