Ιούνιος, 2023

2023Τετ21Ιουν18:0021:15ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΥπολογιστικά Φύλλα MS Excel - Προχωρημένο επίπεδο (AEXNIC24)Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας18:00 - 21:15 1.5 - AIΘΟΥΣΑ Η/Υ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΕΠΑ (ΠΡΩΗΝ ATI), ΛΕΥΚΩΣΙΑ., Κωνσταντίνου Καβάφη 20, 2121 Αγλαντζιά. Δείτε την τοποθεσία στο Google Maps. Διοργανωτής: Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου Τύπος προγράμματος:Δωρεάν Προγράμματα Ψηφιακών Δεξιοτήτων για όλους

Πληροφορίες Προγράμματος

Το Advanced Excel είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, διάρκειας 15 ωρών. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αυτού οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο Excel και θα μάθουν να αξιοποιούν, με αποτελεσματικό τρόπο, εργαλεία και δυνατότητες νεότερων εκδόσεων του για την εισαγωγή, ανάλυση και επεξεργασία δεδομένων. Μετά το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να δημιουργούν παραγωγικές αναφορές και απεικονίσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη λήψη ορθών επιχειρηματικών αποφάσεων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όλους/όλες χρησιμοποιούν ή επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Excel ως εργαλείο επεξεργασίας και μορφοποίησης δεδομένων. Για τη σωστή εμπέδωση του αντικειμένου, είναι απαραίτητο οι συμμετέχοντες  να γνωρίζουν τις βασικές δεξιότητες του Excel, που περιγράφονται παρακάτω :

  • Διαχείριση αρχείων Excel (Δημιουργία, Άνοιγμα, Αποθήκευση αρχείου)
  • Διαχείριση δεδομένων (Εισαγωγή, Επεξεργασία, Αντιγραφή δεδομένων σε ένα φύλλο εργασίας)
  • Μορφοποίηση φύλλου (Βασική Μορφοποίηση κελιών)
  • Διαχείριση φύλλων (Προσθήκη, Αντιγραφή, Μετονομασία)
  • Προσαρμογή Προβολής Φύλλου (Τακτοποίηση παραθύρων)
  • Βασικούς Τύπους και Συναρτήσεις (Χρήση συναρτήσεων όπως SUM, AVERAGE, IF, COUNT)
  • Γραφήματα (Δημιουργία ενός απλού γραφήματος)
  • Πίνακες (Ταξινόμηση και απλή χρήση φίλτρου

Σημαντική Σημείωση: Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό σε άτομα που το έχουν ήδη παρακολουθήσει και ολοκληρώσει.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δωρεάν

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Διάρκεια Προγράμματος

15 ώρες: Κάθε Τετάρτη από τις 21/06/2023 μέχρι τις 19/07/2023 (18:00 – 21:15).

Υπεύθυνος Προγράμματος

Χρίστος Τσίτσιος Καπετάνιος, Τηλ. 22806142, Email: ccapetanios@kepa.mlsi.gov.cy

Διοργανωτής

Κέντρο Παραγωγικότητας ΚύπρουΤηλ.: 22806000, Φαξ: 22376872, Εmail: info@kepa.mlsi.gov.cy Λεωφόρος Καλλιπόλεως 77, 2100 Αγλαντζιά Λευκωσία, Κύπρος

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν επιτρέπονται εγγραφές σε αυτό το πρόγραμμα αυτήν την στιγμή

Χρηματοδότηση

Το πρόγραμμα κατάρτισης υλοποιείται από το Κέντρο Παραγωγικότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, και χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.